Ik zoek personeel

Het wordt steeds lastiger om personeel te vinden, zeker in bepaalde branches. Vitae.Works uit Veenendaal is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en uitzenden en helpt u graag bij het vinden van passend personeel.

Welke manier van arbeidsbemiddeling het beste past bij uw bedrijf, is afhankelijk van het doel waarom u personeel zoekt. We gaan graag met u in gesprek om duidelijk te krijgen waar u naar op zoek bent en hoe wij u het beste kunnen helpen.

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste werknemer, maar ontbreekt de tijd, kennis en middelen om geschikt personeel te werven? Vitae.Works verzorgt de werving en selectie en gaat op zoek naar een passende werknemer. Hebben we de ideale kandidaat gevonden? Na het voldoen van een vooraf afgesproken fee, komt de werknemer vast bij u in dienst. U bent dus direct de werkgever van deze werknemer.

 

Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof van één van uw medewerkers? Dan is detachering wellicht een goede optie voor u. We hebben een groot netwerk aan werkzoekenden in diverse branches die op zeer korte termijn gedetacheerd kunnen worden. De werknemer blijft officieel bij ons backofficebureau in dienst en wordt als het ware uitgeleend aan u. Na de afgesproken periode, gaat de werknemer werken op een volgend project bij een ander bedrijf.

 

 


Uitzenden

Zoekt u personeel voor een kortere periode? Door een werknemer op uitzendbasis aan te nemen, blijft u flexibel in uw personeelsbestand. Voor een vooraf afgesproken periode blijft de werknemer in dienst bij het backofficebureau van Vitae.Works en wordt hij of zij uitgezonden bij uw bedrijf. Na die periode kunt u besluiten om het juridisch werkgeverschap over te nemen, waardoor de werknemer bij u in dienst komt.


ZZP Bemiddeling

Hoe vaak heb je er niet aan gedacht om voor jezelf te beginnen? De vrijheid die je hebt. Geen werkgever meer die over je rug mee kijkt, Fantastisch lijkt je dat. Maar dan komen er allemaal vragen in je op. Waar moet ik beginnen. En krijg ik dan niet heel veel administratie. Hoe werkt dat eigenlijk met die facturen.

Op zoek naar personeel?

Vitae.Works is een gespecialiseerd werving- en selectie, uitzend- en detacheringsbureau uit Veenendaal.

Dankzij deze centrale locatie in het midden van het land, kunnen we werken voor de meest uiteenlopende branches en bedrijven door heel Nederland. We maken graag kennis met u om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Vul het formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!