Over Vitae.Works

Welkom bij Vitae.Works - dé plek waar ervaring en passie voor arbeidsbemiddeling samenkomen

In 2019 is ons bureau opgericht en sindsdien hebben we met trots bijgedragen aan het vormen van succesvolle carrières en duurzame zakelijke relaties. De betekenis van ‘Vitae’ is leven en komt uit het Latijn. Bij Vitae.Works gaan we voor een gelukkig leven met een uitdagende baan voor een goede en stabiele toekomst. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We willen graag weten wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Dit geldt zowel voor de opdrachtgever als de werkzoekende. Alleen op die manier kunnen we een zo goed mogelijke match tot stand brengen.

Met 5 jaren aan waardevolle ervaring is Vitae.Works niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau; het is het resultaat van meer dan 16 jaar expertise in deze branche van oprichter Saskia Kwint. Haar toewijding en gedrevenheid zijn de drijvende krachten achter ons succes. Wij begrijpen als geen ander dat arbeidsbemiddeling niet alleen gaat om het invullen van vacatures, maar om het creëren van duurzame verbindingen tussen talent en bedrijven.

Dankzij Saskia's rijke ervaring en inzicht in de arbeidsmarkt zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor alle partijen. Bij Vitae.Works gaat het niet alleen om het matchen van vaardigheden, maar om het creëren van synergie tussen personen en bedrijven. Denkend vanuit behoeften enerzijds en talenten en competenties anderzijds zijn we al vele keren tot een verrassend passende match gekomen.

Ontdek hoe Vitae.Works het verschil kan maken voor jouw carrière of uw bedrijf. Samen streven we naar succes en groei, gedreven door passie, ervaring en toewijding

Waarom Vitae.Works?

Wat Vitae.Works uniek maakt, is onze focus op de mens achter de baan. Wij geloven sterk in lange termijnoplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar die ook de groei en ontwikkeling van personen en bedrijven op de lange termijn bevorderen.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht en we zijn regionaal bekend en hebben een groot netwerk door heel Nederland. Dagelijks zetten wij ons in voor de perfecte match tussen een opdrachtgever en werkzoekende én andersom. Dat is onze drive en passie. ‘Als het lukt, dan is het gevoel onbeschrijfelijk en geeft dat zoveel voldoening om door te gaan!’ zegt Saskia.

Van anderen horen wat wij voor hen hebben betekent? We brengen u graag in contact!

Certificeringen

We vinden het belangrijk om zekerheid te bieden aan opdrachtgevers en werknemers.

Doordat wij samenwerken met een back-officepartij, zijn wij NEN4400-1 en SNA-gecertificeerd. Ook zijn we aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Wij worden regelmatig gecontroleerd op wet- en regelgeving. Als opdrachtgever bij Vitae.Works mag u er dan ook vanuit gaan dat wij voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving.

Ben je op zoek naar werk of zoekt u personeel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!