Over Vitae.Works

Vitae.Works is een arbeidsbemiddelingbureau in Veenendaal en is in 2019 opgericht door Saskia Kwint. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij zorginstellingen, kwam Saskia erachter dat de branche niet geheel bij haar paste. ‘Ik dacht: en wat nu…? Ik liep een arbeidsbemiddelingsbureau binnen waar ze een intercedente zochten. Dat leek me erg leuk werk en dus nam ik de baan aan,’ vertelt Saskia. ‘Daar heb ik ruim acht jaar lang met veel plezier gewerkt en mijn commerciële kwaliteiten ontwikkeld.’

Na acht jaar was Saskia op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ze bij een uitkeringsinstantie terecht als werkcoach. ‘Daar leerde ik veel over gesprekstechnieken, volgde ik diverse trainingen en heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ook hier heb ik acht jaar gewerkt. Helaas kwam ik in de WW terecht. Tja… wat moet je dan? Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om bij een gemeente te gaan werken als klantmanager. Na deze tijdelijke opdracht ging ik weer vol goede moed op zoek naar een nieuwe uitdaging.’

En die nieuwe uitdaging vond Saskia niet bij een werkgever, maar door haar eigen bedrijf op te starten. ‘Mijn man heeft al jaren een eigen schildersbedrijf en merkt dat het lastig is om aan goed personeel te komen. Zo kwam ik op het idee om mijn eigen arbeidsbemiddelingsbureau te beginnen. Aanvankelijk ben ik in 2017 begonnen als partnerkantoor van een ander bureau om te kijken of ik het werk nog enerverend genoeg vond. En of ik het leuk vond! Zo leuk zelfs, dat ik na een tijd heel graag mijn eigen bedrijf wilde starten. Na heel veel brainstormen is Vitae.Works geboren,’ aldus Saskia.

Waarom Vitae.Works?

Vitae is Latijn voor Leven. Een gelukkig leven met een uitdagende baan voor een goede en stabiele toekomst, dat is het uitgangspunt van Vitae.Works. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We willen graag weten wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Dit geldt zowel voor de opdrachtgever als de medewerker. Alleen op die manier kunnen we een zo goed mogelijke match tot stand brengen.

We gaan dan ook voor een fijne werkplek voor de langere termijn. Dagelijks zetten wij ons in voor de perfecte match tussen een opdrachtgever en werknemer én andersom. Dit is onze drive en passie. ‘Als dat lukt, dan is het gevoel onbeschrijfelijk en geeft dit zoveel voldoening om door te gaan!’ zegt Saskia.

Certificeringen

We vinden het belangrijk om zekerheid te bieden aan opdrachtgevers en werknemers.

Doordat wij samenwerken met een back-officepartij, zijn wij NEN4400-1 en SNA-gecertificeerd. Ook zijn we aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Wij worden regelmatig gecontroleerd op wet- en regelgeving. Als opdrachtgever bij Vitae.Works mag u er dan ook vanuit gaan dat wij voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving.

Ben je op zoek naar werk of zoekt u personeel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!