ZZP Bemiddeling

Hoe vaak heb je er niet aan gedacht om voor jezelf te beginnen? De vrijheid die je hebt. Geen werkgever meer die over je rug mee kijkt, Fantastisch lijkt je dat. Maar dan komen er allemaal vragen in je op. Waar moet ik beginnen. En krijg ik dan niet heel veel administratie. Hoe werkt dat eigenlijk met die facturen.

Wij bij Vitae.Works hebben een unieke samenwerking met ons backoffice bureau hierdoor kunnen wij een dienst aanbieden wat ervoor zorgt dat je nooit een factuur hoeft te maken. Hoe werkt dat dan?

Nou eigenlijk heel simpel. Je krijgt je eigen digitale portal. Hierin zet je elke week je gewerkte uren. Deze uren worden door je opdrachtgever geaccordeerd. Nu komt het mooie… het backoffice bureau maakt voor jou de factuur met jou eigen logo erop. Dus nooit meer zelf een factuur maken, ideaal!

Hoe mooi kan ondernemen zijn op deze manier.

Hieronder nog even alle voordelen op een rij:

  • Mogelijkheid tot uitbetaling in 2 dagen. Wij werken standaard met een betaaltermijn van 30 dagen. Maar de ZZP’er kan, tegen een meerprijs, al binnen 2 dagen worden uitbetaald
  • Gebruik van onze portal. Geen gedoe meer met papieren administratie, maar uren simpel bijhouden in een online portal. Wij zorgen dat de factuur wordt uitbetaald. En alle administratieve rompslomp ligt bij ons
  • Wij zorgen voor de volledige contractafhandeling
Hulp bij het vinden van projecten. De ZZP’er is niet meer alleen in de zoektocht naar opdrachten. Wij als intermediair helpt met het vinden van leuke, bijzondere of nuttige projecten.

Is dit nu net het zetje wat je nodig hebt om de stap te zetten? Neem is contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!