Uitzenden

Zoekt u personeel voor kortere tijd, bijvoorbeeld voor de invulling van een zwangerschap? Of heeft u een seizoensbedrijf waardoor u in specifieke maanden extra personeel nodig heeft? Dan kan het interessant zijn om een werknemer op uitzendbasis aan te nemen.

Wilt u...

  • … snel geschikt personeel aannemen voor een kortere tijd?
  • … zo min mogelijk werkgeversrisico lopen?
  • … hulp bij het werven van uitzendkrachten?
Schakel dan Vitae.Works in. Niet alleen verzorgen wij de werving en selectie van geschikte uitzendkrachten voor uw openstaande functie(s), de medewerker komt ook officieel in dienst bij het back-officebureau waar Vitae.Works mee werkt. Daardoor blijven ook de werkgeversrisico’s bij het backofficebureau liggen. Zo blijft u flexibel in uw personeelsbestand. Op zoek naar een werknemer voor langere tijd? U kunt natuurlijk ook een uitzendkracht voor de lange termijn aannemen.

Dankzij ons grote netwerk, is er wellicht al direct een kandidaat in ons bestand beschikbaar die past bij uw openstaande functie. Als dat niet het geval is, gaan wij op zoek naar kandidaten en leggen we geschikte profielen aan u voor.

Vooraf spreken we een bepaalde periode af waarin de uitzendkracht werkzaam zal zijn bij uw bedrijf. Na die periode kunt u besluiten om het juridisch werkgeverschap over te nemen. De werknemer komt dan direct bij u in dienst.

Vitae.Works als uitzendbureau

Dit zijn uw voordelen bij uitzenden:

  • Flexibel personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft;
  • Volledige ontzorging bij de werving, selectie en plaatsing van uitzendkrachten;
  • De gehele verloning wordt verzorgd door onze back-office, volgens uw gehanteerde CAO;
  • Het juridisch werkgeverschap ligt bij ons backofficebureau. U loopt bij ziekte dus geen risico;
  • Na de afgesproken termijn kunt u de uitzendkracht vast in dienst nemen.
Wij verzorgen graag de werving, selectie en plaatsing van het uitzendkrachten voor u, waar in Nederland u ook gevestigd bent. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!