Werken in de zorg in omgeving Utrecht

Wil je graag werken in de zorg in de regio Utrecht? Bekijk dan de zorg en welzijn vacatures op onze website. Als de baan die je zoekt niet tussen de vacatures staat, bieden wij graag onze hulp aan. Wij van Vitae.Works helpen en adviseren jou in de zoektocht naar jouw ideale baan in de zorg.

Werken in de zorg? | Vitae.Works

  • Korte lijntjes, dus gelijk contact
  • Regionaal bekend & groot netwerk
  • Persoonlijke & resultaatgerichte personeelsdiensten
  • We zoeken echt met je mee, samen vinden we jouw droombaan in de zorg
  • Kleinschalig & betrouwbaar
Als werkzoekende in Utrecht is het soms lastig om tussen het overweldigende aanbod aan vacatures geschikt werk in jouw vakgebied te vinden. Schakel daarom de hulp in van Vitae.Works. Of bekijk eerst alle zorg vacatures. Wellicht vind jij bij ons wel die ene baan als verpleegkundige in Utrecht.

Ja, ik zoek werk in de zorg

Woon je in Utrecht of omgeving en wil je graag werken in de zorg, maar is het tot op heden nog niet gelukt met solliciteren? Geen paniek, wij helpen je werk te vinden die bij jou past. Door ons grote netwerk, regionale bekendheid en ruime ervaring met personeelsdiensten en arbeidsmiddeling in de zorg en andere sectoren zijn wij hét arbeidsbemiddelingsbureau in Utrecht en omstreken.

We maken geen onderscheid tussen net afgestudeerde werkzoekenden of mensen die al tientallen jaren werkervaring hebben. Wij gaan elke uitdaging met passie en betrokkenheid aan.

Hoe gaan wij te werk?

Ten eerste: vul ons contactformulier in met jouw gegevens en eventueel je CV. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug en nodigen je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Veenendaal, nabij Utrecht. Tijdens dat gesprek leren we jou beter kennen en brengen we in kaart wat jouw wensen zijn en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Dringend personeel in de zorg nodig?

Naast werkzoekenden helpen we ook werkgevers. In de steeds krapper wordende arbeidsmarkt wordt het steeds moeilijker voor zorginstellingen om goed opgeleid personeel te vinden. Daarnaast heeft de zorgsector flinke bezuinigingen moeten doorstaan. Nu krabbelt de sector gelukkig weer op en organisaties hebben dringend behoefte aan betrouwbaar personeel in de zorg.

Is jouw organisatie daar een van? Wij bieden persoonlijke en resultaatgerichte personeelsdiensten aan voor bedrijven en instellingen in de zorg. Dat doen we door middel van werving en selectie, uitzenden of detachering.

Bekijk onze vacatures in de zorg en welzijn sector

Werken in de zorg is pittig, maar het is ook betekenisvol werk. Je moet het maar kunnen. Heb jij het in je? Zie dan onze vacatures in de zorg.

Meer weten? Neem contact op door te bellen naar 0317-356546 of te mailen naar info@vitaeworks.nl.

Heeft u interesse in onze diensten? Wacht niet langer en neem contact op!